Novosti o proizvodu iz tvrke Tyro: predstavljanje Aquarius Dual Analog

Od 1. svibnja 2019. ponosno predstavljamo novi proizvod: Aquarius Dual Analog. Jedini 100-postotno vodootporan radioprijemnik koji osim digitalnih ima i analogne ulaze i izlaze.

Inovacijski proizvod prilagođen potrebama kupaca

U tvrki Tyro intenzivno smo usredotočeni na specifične potrebe i zahtjeve kupaca. Ako naš specijalistički tim zaprimi isto pitanje više od jedan puta, to može rezultirati nastankom novog proizvoda. Upravo tako je nastao i Aquarius Dual Analog, proizvod s kojim smo kombinirali četiri specifična zahtjeva kupaca i nastao je potpuno novi proizvod.

4 prednosti u jednom proizvodu

1. 100 % vodootporan

Dvojni analogni Aquarius je, poput uspješnih proizvoda Aquarius i Hydrus, 100 % vodootporan (IP68) prijemnik. Aquarius je iznimno pogodan za vanjsku uporabu jer je potpuno zaštićen zatvorenim kućištem. Čvrsto kućište podnosi udarce i stoga se proizvod često rabi, bez ikakvog dodatnog zaštitnog kućišta, na crpkama, sustavima za navodnjavanje ili drugim strojevima koji su za vanjsku uporabu.

2. Odobrenje E4 (autoindustrija)

Prijemnik ima odobrenje u skladu s europskim direktivama za autoindustiju. Ovaj E4 certifikat je nužan za svakoga u autoindustriji (službe za spašavanje, proizvođači prikolica itd.). Uz dvojni analogni Aquarius o tome se ne morate brinuti.

3. Dvojni prijemnik

Prijemnik koji može primati i odašiljati signale (Dual/Duplex) još se zove i primoodašiljač. Uz dvojni analogni Aquarius možete slati bilo kakve informacije natrag prema vašem daljinskom upravljaču, primjerice:

  • Je li crpka uključena ili isključena?
  • Kojom brzinom radi stroj?
  • Kolika je težina tereta?
  • Koliki je pritisak stroja ili vozila?

4. Višestruki digitalni i analogni ulazi i izlazi

Dvojni analogni Aquarius ima 6 digitalnih izlaza, 4 digitalna ulaza te 4 analogna ulaza i izlaza. Takav sustav daje vam mogućnost slanja svih informacija, analognih i digitalnih, u jednom i drugom smjeru.

Želite li znati je li dvojni analogni Aquarius također pogodan za vaše potrebe? Molimo vas da se javite našem timu!