Predajnici i prijemnici

Trebate li daljinski upravljač za vaše vitlo, pumpu ili generator? TyroRemotes je vaš profesionalni partner za svaku upotrebu. Ne nudimo samo daljinska radio upravljanja za osobnu upotrebu, također opskrbljavamo predajnicima i prijemnicima rađenima po narudžbi te razvijamo OEM-rješenja za proizvođače.


Zašto bežični daljinski upravljač?

Svi smo upoznati s problemom žičanih daljinskih i kontrolnih ploča, kao da nikada nemaju dovoljno veliki domet. Ograničavaju vašu slobodu kretanja. S industrijskim radio daljinskim upravljanjem iz Tyro Remotes-a, ova poznata ograničenja s opremom,vozilima,vitlima,itd., će biti prošlost.

Prilagodljivi predajnici i prijemnici

Radi li se o sigurnosnoj stop tipci,prijemniku s RS232 ili Profibus-sučelju; radio daljinski upravljački sustav s 433MHz, 868 MHz i 915 MHz frekvencije, nudi pravo riješenje za svaku upotrebu ili zadatak. Imate izbor naručiti 2-kanalne ili 4-kanalne odašiljače ili prijemnike pa sve do odašiljača i prijemnika koji kontroliraju preko više od 256 kanala. Opcije kao što su zaslon,povratna informacija i individualizirano sučelje nam osiguravaju isporuku ispravnih odašiljača i prijemnika.

Vodootporni, prilagodljivi i dalekosežni

Kada uvjeti garantiraju jedinstvene potrebe za radiodaljinskim upravljačima, Tyro Remotes je pravi dobavljač za vas. Kod nas ćete pronaći vodootporne (IP65 do IP68) odašiljače i prijemnike koji su dostupni kao širokopojasni ili uskopojasni i imaju domet do 1200 metara. Preko LCD ili zaslona možete čitati pouzdane povratne informacije o svome odašiljaču, na svojemu prijemniku. Jednostavni zadatci i komplicirane aplikacije nisu problem za Tyro daljinska upravljanja. Uz naglašenost na sigurnost.

Sretni smo kada pomažemo!

Naše odašiljače i prijemnike možete međusobno kombinirati. Razumijemo kako je teško sa sigurnošću utvrditi koja je najbolja opcija za vašu upotrebu. Zbog toga vas ohrabrujemo u kontaktiranju, kako bismo došli do pravoga i najisplativijega rješenja za vas.