Osobni podatci koje obrađujemo

Tvrtka Tyro Remotes obrađuje osobne podatke o vama zato što koristite naše usluge i/ili zato što nam ih sami pružate.

Tyro Products B.V.
Bedrijvenpark Twente 299
7602 KK Almelo, The Netherlands

Sigurnost

Tvrtka Tyro Remotes ozbiljno shvaća zaštitu podataka i poduzima potrebne mjere kako bi spriječila zloporabu, gubitak, neovlašten pristup, neželjeno otkrivanje podataka i njihovo neovlašteno mijenjanje. Osjećate li da vaši podatci nisu sigurni ili postoje naznake zloporabe podataka, molimo kontaktirajte našu službu za korisnike ili nam se javite e-poštom na [email protected]. Tvrtka Tyro Remotes poduzela je sljedeće mjere kako bi zaštitila vaše osobne podatke:

 • softver za sigurnost podataka, poput skenera virusa i vatrozida
 • automatiziran program za zatvaranje internetskih nesigurnih okruženja i uklanjanje zlonamjernih programa
 • TLS (nekadašnji SSL, engl. Secure Sockets Layer) – Vaše podatke šaljemo sigurnom internetskom vezom. To je vidljivo u dijelu URL-a “https” i ikonici lokota u traci za pretraživanje
 • DKIM, SPF i DMARC su tri internetska standarda koje rabimo kako bismo spriječili da u naše ime primate e-poruke koje sadrže viruse ili su neželjena pošta ili su namijenjeni da prikupe osobne podatke za prijavu.
 • DNSSEC je dodatni sigurnosni sustav (uz DNS) za pretvaranje imena domene iz Tyro Remotes u povezanu IP adresu (ime servera) i dolazi s digitalnim potpisom. Taj potpis možete dati na automatsku provjeru. To će spriječiti da vas sustav preusmjeri na pogrešnu IP adresu.
 • Kritična internetska okruženja su dodatno osigurana verifikacijskim postupkom u 2 koraka.

U nastavku je pregled osobnih podataka koje obrađujemo:

 • ime i prezime
 • adresa e-pošte
 • podatci o vašim aktivnostima na našoj mrežnoj stranici
 • IP adrese
 • internetski pretraživač i vrsta uređaja.

Zašto su nam potrebni vaši podatci

Tvrtka Tyro Remotes obrađuje vaše osobne podatke za navedene namjene:

 • obrada vaše ponude ili narudžbe. Bez odgovarajućih osobnih podataka nismo u mogućnosti obraditi ih ispravno.
 • uspostavljanje komunikacije s vama
 • postupanje s prijavnicom
 • ako smo zakonski obvezni, takvi podatci potrebni su nam za povrat poreza
 • možemo ujedno prikupljati podatke koji se odnose na vašu uporabu naše mrežne stranice. Koristimo razne tehnike, uključujući kolačiće, za ovu svrhu.
 • Kako bismo vas informirali o najnovijim događanjima, možemo vam povremeno slati naš online bilten. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku.

Koliko dugo pohranjujemo podatke

Tvrtka Tyro Remotes neće zadržavati vaše osobne podatke dulje nego je to striktno nužno za postizanje svrhe zbog koje su podatci prikupljeni.

Dijeljenje podataka s drugima

Tvrtka Tyro Remotes pruža podatke trećim stranama samo ako je to nužno za provedbu sporazuma koji sklapamo s vama ili ako za to postoji zakonska obveza.

Vaša adresa e-pošte, ime i prezime spremaju se u sigurnom okruženju vanjskog partnera (Mailchimp) koji je programski alat za slanje e-biltena. To je okruženje dodatno zaštićeno postupkom verifikacije u 2 koraka. Mailchimp čini sve u svojoj moći kako bi bio u skladu s novom “Općom odredbom o zaštiti podataka” (GDPR).

Mapiranje posjeta mrežnoj stranici

Tvrtka Tyro Remotes koristi funkcionalne, analitičke kolačiće koji prate podatke. Kolačić (engl. cookie) je mala .text datoteka koja se sprema u pretraživaču vašeg računala, tableta ili smartphonea kada posjetite ovu mrežnu stranicu po prvi puta. Tyro Remotes koristi kolačiće s izričito tehničkom funkcionalnošću. Time osigurava da stranica ispravno radi. Tako, primjerice, vaše preferirane postavke mogu biti zapamćene, a to nam pomaže da stranica ispravno radi. Također nam omogućava da optimiziramo svoju mrežnu stranicu. Uz to, možemo bilježiti kolačiće koji prate vaše navike pretraživanja interneta kako bismo vam mogli ponuditi prilagođene sadržaje i reklame.

Kolačiće možete i odbiti tako što ćete podesiti postavke svojeg internetskog pretraživača da prestane pohranjivati kolačiće. Nadalje, možete izbrisati sve informacije koje su prethodno pohranjene zbog postavki vašeg pretraživača.

Pregledajte, izmijenite ili izbrišite svoje podatke

Imate pravo na pristup, ispravljanje ili brisanje svojih osobnih podataka. Možete poslati zahtjev za pregledavanje, ispravljanje ili brisanje na adresu [email protected]. Kako bismo bili sigurni da ste zahtijevali pristup svojim osobnim podatcima, molimo priložite presliku svog identifikacijskog dokumenta zajedno sa zahtjevom. Molimo vas da priložite svoju fotografiju iz putovnice i osobni identifikacijski broj (OIB) u spomenutoj preslici u crno-bijeloj boji. To je radi zaštite vaše privatnosti. Tyro Remotes će odgovoriti na vaš zahtjev što je prije moguće, ali svakako unutar četiri tjedna.

Prigovori

Imate li prigovor na uporabu vaših osobnih podataka? Na primjer, zato što smatrate da Tyro Remotes ne barata pažljivo vašim osobnim podatcima? Uvijek možete prvo nama poslati svoj prigovor, ali ako time niste zadovoljni, možete se obratiti svojim prigovorom Uredu povjerenika.