4 prednosti bežičnog daljinskog upravljača

Posjedujete li stroj ili uređaj, a niste sigurni biste li imali koristi od uporabe bežičnog daljinskog upravljača? Na ovoj stranici dajemo popis četiri prednosti bežičnog daljinskog upravljača.

Bežični upravljač pruža više slobode kretanja

Industrijski bežični upravljač vam omogućava da upravljate uređajem ili strojem bez petljanja kablova. To za vas znači više slobode kretanja pri čemu niste ograničeni maksimalnom duljinom kabla. Upravljači na kablove obično zahtijevaju više održavanja jer se kablovi brže istroše u industrijskom okruženju.

Relativno je jednostavno instalirati daljinski upravljač na postojeći upravljač na kablove. Pogledajte u nastavku kako je jednostavna instalacija našeg odašiljača Lyra s prijemnikom Hydrus na, primjerice, vitlo:


Učinkovitiji način rada

Bežični daljinski upravljač može se prenositi ili držati u kutiji automobilske opreme. Tako će vam upravljač biti nadohvat ruke gdje god se nalazili i omogućiti vam da upravljate strojem ili uređajem u bilo kojim okolnostima. To će vam uštedjeti mnogo vremena pa ćete moći napraviti više posla u istom vremenskom rasponu. U specifičnim slučajevima uz pomoć daljinskog upravljača trebat ćete manje ljudi, što će pozitivno utjecati na visinu vaše zarade.

Povećana sigurnost na radu

bežično zaustavljanje u nuždi za strojSigurnost vaših zaposlenika ključno je pitanje. Ovisno o situaciji, radijski upravljač može omogućiti veću sigurnost nego daljinski na kablove. Daljinski upravljač stroja daje vam bolji pregled i omogućuje vam da brže reagirate u hitnim situacijama. Želite li se detaljnije usredotočiti na sigurnije uvjete rada, imamo čak i bežični sustav upravljanja koji može biti pouzdan dodatak vašim sustavima za hitne situacije: bežični gumb za hitne situacije.

Individualizirani dizajn i prilagodba

Industrijski daljinski upravljač tvrtke Tyro Remotes može se prilagoditi zahtjevima kupca i konfigurirati prema njihovim željama. Želite li vlastite ikonice na gumbima, ili da gumbi drugačije funkcioniraju, ili da se određene informacije učitavaju u daljinski upravljač, moguće je postići sve navedeno. Primjerice, odaberite broj kanala ili funkcija, upravljač s vlastitim logotipom, zaslonom ili, ako je nužno, zaslonom na kojem je prikazan vaš vlastiti logotip. Bežični daljinski upravljač može omogućiti poboljšanju uporabljivost do zadnjeg detalja.

Želite saznati više? Naš tim specijalista rado će vam pomoći! Ne ustručavajte se kontaktirati nas telefonski ili preko kontaktnog obrasca.