Prikolica sa sustavom push-off i daljinskim upravljačem Tyro

Kamion sa sustavom push-off

Istovarite žitarice, usitnjeno drvo, drvene pelete ili druge poljoprivredne proizvode na siguran i učinkovit način iz svojeg kamiona ili prikolice u samo nekoliko sekundi uz rješenja koja nudi Heitling Fahrzeugbau. Ova kompanija iz Njemačke niz godina dobavlja sistemska rješenja za industriju minerala, hrane za životinje i drvenih peleta.

Heitling proizvodi kamione i kipere primjenjujući praktična rješenja kako bi utovar i istovar učinili što lakšim za korisnika. To uključuje rad na kosini i niske građevine. U nastavku možete pogledati kratki video načina primjene.

Prednosti sustava push-off

Čim se kamion napuni, primjerice, žitaricama, vozač može automatski pokriti kamion prije nego krene na cestu. Po dolasku, vozač može lako istovariti teret otvaranjem poklopca koji kontrolira daljinskim upravljačem, a potom istisnuti teret pomoću ugrađene ploče za potisak.

The remote control and receiver Daljinski upravljač i prijemnik

Za ovaj sustav upotrebljava se sustav Pyxis Safe / Aquarius. Industrijski prijenosnik u kombinaciji sa 100 % vodootpornim prijemnikom idealan je za mobilna rješenja. Sustav dolazi s obvezatnim E4 certifikatom koji je primjenjiv i na automobilsku industriju.

Heitling prikolica sa sustavom push-off i daljinskim upravljačem Tyro

Kompanija u Njemačkoj redovito upotrebljava naše daljinske upravljače za sistemska rješenja u industriji minerala, hrane za životinje i drvenih peleta.