Daljinski upravljači Tyro za hidrauličke podove

Daljinski upravljač za utovarni pod

Neprekidno upravljanje hidrauličkim podom

Tvrtka Getrex Special Products razvija i proizvodi, između ostaloga, posebne prikolice za prijevoz ekskluzivnih automobila i automobila za sportska natjecanja. Uz to, Getrex nudi vlasitit koncept s neograničeno podesivim hidrauličkim podovima kako bi se kapacitet prikolice mogao optimalno iskoristiti. Svaki prijevoz robe je različit, stoga svi podovi moraju biti precizno podesivi po visini. Za prijevoz svake vrste robe odabran je najidealniji položaj poda, a korisnik ima optimalan pregled onoga što trenutno radi.

Hidraulički su podovi neograničeno podesivi bežičnim daljinskim upravljačem tvrtke Tyro Remotes. Ovisno o potrebnim funkcijama i željama, upotrebljava se odgovarajući sustav Tyro, u rasponu od kompaktnog dvokanalnog sustava Lyra/Hydrus do sustava Pyxis/Auriga s osam kanala koji se može u potpunosti prilagoditi željama kupca. Pod izravno reagira na funkcijske tipke i odmah se pomiče zahvaljujući vremenu reakcije manjem od 0,1 s.

Daljinski upravljač za utovarni pod

Getrex’ experience with Tyro Getrexovo iskustvo s proizvodima Tyro

Getrex je odabrao kompaniju Tyro Remotes kao svog dobavljača daljinskih upravljača zbog jednostavnosti, kvalitete i pouzdanosti njihovih proizvoda. Ti su faktori ključni jer je veći dio Getrexovih kupaca u inozemstvu. Getrexovi kupci odabiru proizvod visoke kvalitete, stoga je važno da se mogu osloniti na bežični kontrolni sustav koji je jednako kvalitetan.