Porscheov centar koristi daljinske upravljače marke Tyro

S više od 650 poslovnica dijljem svijeta, Porsche je dobro poznato ime, osobito zbog svojih luksuznih sportskih automobila. Kompanija koja je prvotno bila u njemačkom vlasništvu iskusila je nevjerojatan rast te gotovo da ne postoji zemlja u kojoj Porsche nije zastupljen.

Novi Porscheov centar u Omanu

Slično je i u Omanu, sultanatu u zapadnoj Aziji. Još od 1970. g., ova naftna država ostvarivala je snažan ekonomski rast, što je ujedno i razlog zbog kojeg je Porsche odlučio postojeći Porscheov centar zamijeniti novim. Nova zgrada će se sastojati od pet katova ukupne površine veće od 16,000 kvadratnih metara. Unutar zgrade nalazit će se deset daljinskih upravljača koji će biti u kontaktu s pet prijemnika.

Kontola prometa unutar Porscheovog centra

Daljinski upravljači s dva kanala koristit će se za kontrolu takozvanih semafora unutar zgrade. Porscheov salon ima trase u zgradi kuda po jedan Porscheov automobil može voziti u jednom smjeru. Ako netko želi dovesti sportski automobil na, primjerice, drugi kat, zelena ili crvena svjetla pokazivat će je li trasa slobodna ili mora li osoba pričekati automobil koji dolazi iz suprotnog smjera.

Daljinski upravljač Lyra Hydrus idealan je za uporabu u takvu okruženju. Bežični daljinski upravljač ima raspon i do 300 metara na otvorenom te vrlo je praktičan. Uz iznimno brzo vrijeme reagiranja, koje je manje od 0,1 sekunde, Lyra je pouzdan, kompaktan i otporan daljinski upravljač.