Daljinski upravljač za AEROdisc prilagođen korisniku

Za potrebe AEROdisca preoblikovali smo daljinski upravljač Musca i prijemnik Aquarius u pravi AEROdisc proizvod. Kompanija u Njemačkoj/Belgiji razvila je rotirajuću platformu posebnog dizajna za hangare namijenjene manjim (sportskim) zrakoplovima. Platforma je iznimno niska, 6 cm, dostupna u 4 standardna promjera u rasponu od 18 do 25 m te može nositi sportske zrakoplove težine i do 2000 kg.

Platforma na daljinsko upravljanje

Prostor mora biti plaćen. Rješenje poput AEROdisca omogućuje učinkovitije korištenje prostora u zračnoj luci. Uz bežični daljinski upravljač marke Tyro možete samostalno parkirati zrakoplov u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Za vlasnika hangara to znači manje troškove za plaćanje osoblja. Vrijeme je pokazalo da najviše štete nastaje prilikom manevara zrakoplova kada ulaze u parkirni prostor ili izlaze iz njega. Samostojeći disk koji je visok šest centimetara smanjuje rizike od nastanka štete.


Daljinski upravljač s vlastitom folijom

U suradnji s AEROdiscom, pomnije smo proučili funkcije koje su potrebne za radiografski daljinski upravljač – dostatan broj kanala, kako te kanale krajnji korisnik može koristiti i gdje će kanali biti spojeni. Rezultati proučavanja ukazali su na potrebu da daljinskom upravljaču damo vlastiti logo i simbole.

Daljinski upravljač s dva kanala

S obzirom da su za upravljanje potrebna samo dva kanala, za kretnju AEROdisca ulijevo i udesno (uz funkciju zaustavljanja), upravljač Tyro Musca idealan je radiografski daljinski upravljač za takav rad. Primjenom funkcionalne folije napravljene u proizvođačevu stilu i s vlastitim logom na uređaju stvara se snažnija povezanost iskustva krajnjeg korisnika i tvorničke marke uređaja.

0%