Kaljužna pumpa s daljinskim upravljačem marke Tyro

Osoba specijalizirana za poljoprivrednu mehanizaciju uvozi pumpe marke Victor koje se koriste za ispumpavanje muljevite vode. Takve kaljužne pumpe funkcioniraju vrlo dobro u zahtjevnim uvjetima poput razbacivanja gnojiva po polju pomoću napojnog crijeva.

Tijekom razbacivanja gnojiva pomoću napojnog crijeva, vodene se pumpe koriste za razrjeđivanje gnojiva vodom i raspoređivanje smjese po polju. Nakon razbacivanja gnojiva, pumpa se može ponovno koristiti, no ovaj put u funkciji čišćenja crijeva tako što ćete ih očistiti ispiranjem.

Daljinski upravljač ugrađen na vodenu pumpu

Pumpe marke Victor uvoze se iz Njemačke. S obzirom da su kaljužne pumpe višenamjenske, nizozemska tvrtka za poljoprivrednu mehanizaciju nudi klijentima brojne mogućnosti, između ostaloga i radiografski daljinski upravljač marke Tyro. Radiografski prijemnik je pričvršćen na stroj na posebnom nosaču na koji se može prikvačiti i daljinski upravljač.

Daljinsko upravljanje kaljužnom pumpom.

Zbog mogućnosti daljinskog upravljanja pumpom, svoj posao možete obavljati učinkovitije. Spomenuta poljoprivredna kompanija odabrala je naš daljinski upravljač Sedna koji je isporučiv s dva ili četiri kanala. Daljinski upravljač Sedna ima radni domet od 700 metara, a prijemnik Aquarius potpuno je vodootporan te je idealan za kaljužne pumpe. Ergonomski oblikovan daljinski upravljač Sedna omogućuje korisniku čvrsto i udobno rukovanje njime, a da pritom korisnik ne mora skidati zaštitne rukavice.