Daljinski upravljač Tyro za generator, najbolje rješenje

Daljinski upravljač s prijemnikom za generator struje

Tvrtka Vandaele Machinery iz Belgije bila je niz godina poznata marka proizvoda kada govorimo o iskopima i poljoprivrednim strojevima, a 1992. g. otvorila je i odjel za energetiku; VD Power. Taj se odjel specijalizirao za izvore (hitnog) snabdjevanja energijom poput generatora za industriju, građevinu i poljoprivredu.

Upravljajte radnom jedinicom pomoću daljinskog upravljača Lyra

Na zahtjev kupaca VD Power isporučuje daljinske upravljače za agregate. Prije su daljinski upravljači i prijemnici redovito stvarali poteškoće korisnicima, zbog čega je VD Power morao potražiti postojanu i pouzdanu alternativu. I pronašao ju je u daljinskim upravljačima Lyra s prijemnikom Hydrus proizvođača Tyro Remotes. Od početka 2017. g. spomenuti upravljače stavljaju na nove strojeve u radionici odjela VD Power. Isto tako se stare marke daljinskih upravljača na generatorima koji su u uporabi već godinama zamjenjuju rješenjem iz Tyro tvornice: daljinskim upravljačem Lyra u kombinaciji s prijemnikom Hydrus.

Lyra/Hydrus

Daljinski upravljač je praktičan i kompaktan. Zajedno s prijemnikom čini idealan set koji se može ugraditi u postojeće uređaje poput generatora. Upravljač Lyra je dvokanalni daljinski upravljač i otporan je na vlagu i nakupljanje nečistoća (IP65). Prijemnik je izrađen pomoću lijevane suspenzije i ima savitljivu antenu koja je 100 % vodootporna.

Iskustva kupaca

VD Power o tvrtki Tyro Remotes: “Instalacija ovakve vrste prijemnika je brza te nema potrebe za mnogo podešavanja. Instalacija teče glatko, a proizvod funkcionira odlično, raspon frekvencije je znatno iznad očekivanja. Odašiljač ovog proizvođača, za razliku od drugih proizvodnih marki, ima ravnu kontrolnu površinu. To je prednost jer tako prašina ne može dospijeti između tipki, a odašiljač neće zbog toga prestati raditi. No, velika prednost Tyro proizvoda je svakako cijena! Povrh toga, tu je i brza i pouzdana dostava materijala, a sve to čini tvrtku Tyro odličnim izborom za naše potrebe. Ukupni je zaključak da je odnos kvalitete i cijene izvrstan.”