Parkiranje kamp-prikolice pomoću daljinskog upravljača marke Tyro

U industriji logistike svaki komadić prostora valja dobro iskoristiti. Isto se odnosi i pospremanje kamp-prikolice. U kompaniji Arendse Caravans smještanje kamp-prikolica u kamp-depo na čuvanje i pozicioniranje kamp-prikolica radi se pomoću električnog transportera opremljenog bežičnim daljinskim upravljačem kompanije Tyro.

Električni transporteri kompanije Verhagen

Daljinski upravljač nije dio standardne opreme električnog transportera marke V-Move XL SDK, koji proizvodi kompanija Verhagen. Vlasnik kamp-depoa ubrzo je shvatio da bi se poslovi mogli obavljati učinkovitije. Kada parkirate kamp-prikolicu unatraške, nema mnogo raspoloživog prostora iza nje, a često se i ubrzo ošteti oplata.

Kako bi izbjegli takve situacije, ljudi često prvo stanu i procijene situaciju te pogledaju koliko daleko unatraške mogu parkirati kamp-prikolicu. To može oduzeti mnogo vremena kada morate šetkati naprijed-nazad kako biste iskoristili svaki centimetar. Tu se rodila ideja o ugrađenom daljinskom upravljaču na električnom transporteru za kamp-prikolice. Kompanija Arendse Caravans kontaktirala je specijaliste pri kompaniji Tyro Remotes i zajedno s njima napravili rješenje prilagođeno kupcima.

Električni transporter s daljinskim upravljačem

Ugradnja daljinskog upravljača bila je vrlo jednostavna, a upravljanje transporterom iznad očekivanja. Najprije dovezite kamp-prikolicu otprilike metar od željene parking pozicije, a potom ju daljinskim upravljačem parkirajte točno na centimetar. Uz četiri funkcije daljinskog upravljača marke Sedna, kamp-prikolica kompanije Arendse ne samo da se može kretati naprijed i nazad, nego možete upravljati i okretnim kotačima / pomoćnim kotačićima na električnom transporteru. Sustav reagira unutar nekoliko milisekundi, što vam daje osjećaj sigurnosti.