Branik s industrijskim daljinskim upravljačem

Wolfskuil staro je radničko naselje u okrugu Nijmegen-Oud-West (NL). Područje sjeveroistočno od Niuewe Nonnendaalsewega sagrađeno je u prva dva desetljeća prošloga stoljeća. Javni prostor tog područja karakteriziraju brojne velike avenije i manje rezidencijalne četvrti i ulice. Postojeći raspored cesta prati strukturu starih seoskih puteva.

Rekonstrukcija prometnice

U dogovoru sa stanovnicima avenije, grad Nijmegen odlučio se za kompletan redizajn ulice. Kanalizacijski sustav će biti zamijenjen, a duž cijele ulice bit će napravljene biciklističke staze. Isto tako, sva stabla su zamijenjena.

Za nešto više od tri mjeseca, autobusi i vozila hitnih intervencija moći će voziti ovom prometnicom. Upravo zbog toga, sada su tamo prometni policajci koji propuštaju takva vozila dok je drugim vozilima prolaz onemogućen. Tvrtka Vioss nudi branike koji su posebno opremljeni bežičnim daljinskim upravljačima i prijemnicima kako bi se branicima moglo upravljati s udaljenosti od 350 metara.

Jednostavni i učinkoviti

Branici su opremljeni prijemnikom Hydrus. Branicima se upravlja daljinskim upravljačem s dva kanala marke Lyra. Iako se mnogim branicima upravlja daljinski, uz radni domet od 350 metara, bežične inačice proizvoda su iznimno visokostandardne. Ovakva prilagodba proizvoda osigurava ne samo učinkovitije obavljanje posla prometnih policajaca, nego i da autobusi i vozila hitnih intervencija mogu neometano obavljati svoju funkciju te da ne kasne na poprište događaja.